Svårt att sluta röka även med elcigg

Herregud… hur svårt kan det vara att sluta röka egentligen röker både elcigg och vanliga cigaretter men det fungerar sådär. Jag märker mer och mer hur mitt mående påverkar mig hur mycket jag röker. Nu har jag hjälpt en kompis som har flyttat utomlands att sälja hans lägenhet. Då han var tvungen att flytta i all hast så blev det mycket mer än vad som sagts från början. Det började med att jag bara skulle hämta det som var av värde för honom. Innan kronofogden skulle ta lägenheten, och så länge var det ok för mig.

Det byggdes snabbt på med krav

Efter flera turer med bilen fram och tillbaka med hans grejer som jag också skulle ställa på min vind. Nu var jag tvungen att stuva om min egen vind bara för att få plats med hans grejer. Jag märkte att jag tog pauser genom att röka på min elcigg. Och cigaretter mer och mer (jag som var på väg att sluta helt med rökandet). När jag äntligen var klar med allt som tog ca tre veckor då jag jobbar i veckorna.

Uppdraget avklarat… trodde jag ja!

Nu när allt var ordnat kände jag mig nöjd och belönade mig med elcigg och cigaretter.

Telefonen ringer innan jag han dra det sista blosset på min belöningscigg och det var han igen. Nu skulle jag helt plötsligt kontakta hans förra fru och barn. För att se om de ville ha något från lägenheten innan kronofogden kom för att hämta det som var över. Hans förra fru och jag har aldrig dragit jämt så vi blev osams. Detta gnabb med frun i flera dagar gjorde att jag fortsatte att röka ännu mera. Jag försökte röka mer på min elcigg än vanliga cigaretter, men förgäves.

Ytterligare åtaganden

När jag och frun äntligen var klara med varandra så ringer telefonen igen. Nu vill han att jag ska försöka sälja han hyresrätt svart. Och jag vill absolut inte bli inblandad i något sådant. Han gav mig några telefonnummer och tjatade på mig att bara ringa och kolla med dessa för mig okända personer. Jag tog några bloss på min elcigg och gjorde mig beredd för att ringa.

Sist men inte minst

Jag fingrade på telefonen och det tog emot att ringa dessa nummer jag hade fått. Jag röker vidare på min elcigg men den räcker inte till. Jag blir inte nöjd så jag tände en vanlig cigg i stället. Nu ringer det i min telefon och det är han igen. Men nu säger han att kronofogden har just varit där och tömmer hans lägenhet. Skönt för mig för jag hade aldrig ringt de där okända numrera. Och det hade blivit osämja med min trotts allt gamle vän. Konsekvensen är att jag nu hade blivit storrökare på både elcigg och vanliga cigaretter. Nä nu är det fan dax att ändra på det här och ägna min tid på att inte röka. Önska mig lycka till! Tänk så påverkad man kan bli av stress och att göra saker mot sin vilja.